Rinus Roon Profile tyrecenter logo

Rinus Roon Zierikzee

De onafhankelijke specialist

  • Service 24/24
  • Ruim assortiment
  • Modern uitgeruste werkplaats
  • Sipen
  • Uitlijnen
  • Airco

Truck

Onafhankelijk advies voor de beste kilometerkostprijs in heel Europa. Voertuigen uitlijnen, bandenservice ter plaatse, stikstof in banden, siping en wagenparkcontroles. Allemaal diensten van Profile Tyrecenter.

Profile Tyrecenter is een snelgroeiende keten van meer dan 130 aangesloten vestigingen voor banden- en autoservice in de Benelux, waar gediplomeerde vakmensen met de modernste computergestuurde apparatuur aan de bedrijfswagens kunnen werken. Zelfstandige ondernemers die dag en nacht voor hun klanten klaarstaan.

Profile Tyrecenter vestigingen onderscheiden zich door hun hoge servicegraad, de grote expertise en hun passie voor details. Profile Tyrecenter is 'Groot in banden' en de ondernemers zijn 'Meesters in service'.

Profile is gespecialiseerd in banden, velgen en accu's/batterijen voor de bedrijfswagensector en de daarmee samenhangende diensten zoals de 24 uur per dag, 7 dagen per week bandenservice door heel Europa via Profile EuroService. Profile Tyrecenter is niet voor niets marktleider op het gebied van vrachtwagenbandenservice in de Benelux.

Veilig gevoel met wagenparkcontroles Vanwege de kennis van banden maken veel transporteurs gebruik van de mobiele wagenparkcontroles van Profile Tyrecenter. Inmiddels zijn meer dan 150 mobiele service-units actief, die op locatie en langs de weg, het wagenpark controleren en eventuele onvolkomenheden verhelpen. Profile Tyrecenter geeft daarmee de transporteurs een veilig gevoel.

Contact gegevens

Certificaten

VACO gecertificeerd ISO9001 gecertificeerd

Copyright © 2010 Profile Tyrecenter Rinus Roon, alle rechten voorbehouden

Website gerealiseerd door ArtSites Internetdiensten