Rinus Roon Profile tyrecenter logo

Rinus Roon Middelharnis

Openingstijden

  • Maandag t/m Vrijdag
    08.00 - 12.15 en 12.45 - 17.00
  • Zaterdag
    08.00 - 12.00
  • Zondags gesloten

Adres

Lorentz 11
3241 LX
Middelharnis
Klik hier voor een routebeschrijving

Contact

Telefoon: 0187 483954
Klik hier voor ons contactformulier

Vestiging Middelharnis

Profile Tyrecenter Kastelein is vanaf 30 januari over gegaan naar de Lorentz 11 en zal voortaan bekend zijn als Profile Car & Tyreservice Rinus Roon. Naast de naamswijziging en nieuwe locatie, gaan wij ook de huidige werkzaamheden uitbreiden met service, onderhoud en APK voor auto's. Dit betekent dat wij u graag vanaf 30 januari van dienst op de nieuwe locatie.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben, bel of e-mail gerust. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Profile Car & Tyreservice Rinus Roon levert banden in alle merken, maten en soorten. Ze hebben een brede en diepe voorraad en als het toch een keer voorkomt dat er een band niet in het magazijn ligt, is dat meestal binnen 24 uur wel te leveren.

Doordat Profile merkonafhankelijk is bent U ervan verzekerd dat U het beste en een op maat gesneden advies krijgt. Binnen de organisatie van Profile Car & Tyreservice Rinus Roon zitten mensen op de verkoop die zich helemaal hebben gespecialiseerd in personen- en bestelwagenbanden. Hyperspecialisten dus.

De werkplaats is uitgerust met de beste en modernste apparatuur! Alleen op deze manier kunnen banden; een high-tech product, verantwoord de weg opgestuurd worden. Correct tot op de gram gebalanceerd, perfect gerepareerd, met stikstof gevuld of een tot een graad nauwkeurige wieluitlijning. Dit zal een meerwaarde aan Uw auto geven en zal U een veilig gevoel geven.

Maar wat belangrijker is, de beste en modernste apparatuur moet bediend worden! En dat doen we met mensen die al jaren in het vak zitten, gedreven, klantvriendelijk en goed opgeleid. Monteurs met passie voor Uw auto!

Allemaal échte vakidioten, hyperspecialisten dus, kortom voor personenwagenbanden is er maar één adres:
Profile Car & Tyreservice Rinus Roon.

Routebeschrijving

Contact gegevens

Certificaten

VACO gecertificeerd ISO9001 gecertificeerd

Copyright © 2010 Profile Tyrecenter Rinus Roon, alle rechten voorbehouden

Website gerealiseerd door ArtSites Internetdiensten