Rinus Roon Profile tyrecenter logo

Rinus Roon Zierikzee

Openingstijden

  • Maandag t/m Vrijdag
    08.00 - 12.15 en 12.45 - 17.00
  • Zaterdag
    08.00 - 12.00
  • Zondags gesloten

Adres

Vissersdijk 46
4301 ND
Zierikzee
Klik hier voor een routebeschrijving

Contact

Telefoon: 0111 417040
Klik hier voor ons contactformulier

Vestiging Zierikzee

Balie Rinus Roon ZierikzeeProfile Car & Tyreservice Rinus Roon levert banden in alle merken, maten en soorten. Ze hebben een brede en diepe voorraad en als het toch een keer voorkomt dat er een band niet in het magazijn ligt, is dat meestal binnen 24 uur wel te leveren.

Doordat Profile merkonafhankelijk is bent U ervan verzekerd dat U het beste en een op maat gesneden advies krijgt. Binnen de organisatie van Profile Car & Tyreservice Rinus Roon zitten mensen op de verkoop die zich helemaal hebben gespecialiseerd in personen- en bestelwagenbanden. Hyperspecialisten dus.

De werkplaats is uitgerust met de beste en modernste apparatuur! Alleen op deze manier kunnen banden; een high-tech product, verantwoord de weg opgestuurd worden. Correct tot op de gram gebalanceerd, perfect gerepareerd, met stikstof gevuld of een tot een graad nauwkeurige wieluitlijning. Dit zal een meerwaarde aan Uw auto geven en zal U een veilig gevoel geven.

Maar wat belangrijker is, de beste en modernste apparatuur moet bediend worden! En dat doen we met mensen die al jaren in het vak zitten, gedreven, klantvriendelijk en goed opgeleid. Monteurs met passie voor Uw auto!

Allemaal échte vakidioten, hyperspecialisten dus, kortom voor personenwagenbanden is er maar één adres:
Profile Car & Tyreservice Rinus Roon.

Routebeschrijving

Contact gegevens

Certificaten

VACO gecertificeerd ISO9001 gecertificeerd

Copyright © 2010 Profile Tyrecenter Rinus Roon, alle rechten voorbehouden

Website gerealiseerd door ArtSites Internetdiensten