Rinus Roon Profile tyrecenter logo

Over Rinus Roon: Waar wij voor staan

Profile Tyrecenter Rinus Roon is gespecialiseerd in zowel banden voor alles wat rolt, van een kruiwagenband tot en met de grootste grondverzetband, als het totale onderhoud aan uw automobiel. Wij zetten ons ervoor in u doorlopend verregaande service en kwaliteit te bieden. Door onze kosten zeer nauwlettend in de gaten te houden, kunnen wij onze bedrijfskosten tot een minimum beperken en zo goede prijzen tegen hoge kwaliteit te garanderen.

Profile Tyrecenter Rinus Roon staat niet alleen voor vertrouwen en stabiliteit, maar ook betrouwbaarheid, transparantie en professionaliteit.

Vertrouwen en stabiliteit
Profile tyrecenter Rinus Roon is reeds meer dan 25 jaar een begrip in de bandenmarkt in de Benelux. Dit zou niet mogelijk zijn zonder vertrouwen van onze klanten.

Betrouwbaarheid
Onze producten en diensten zijn betrouwbaar. Dezelfde betrouwbaarheid laten wij ook zien in de relatie met onze klanten.

Transparantie
Wij willen dat onze producten en diensten eenvoudig en makkelijk te begrijpen zijn. Profile Tyrecenter Rinus Roon kent geen "kleine lettertjes". Op deze manier bieden wij onze klanten de grootst mogelijk waarde en service op lange termijn.

Professionaliteit
Iedere vraag en ieder probleem wordt door ons zorgvuldig afgehandeld en wij zetten ons ervoor in om de beste mogelijke oplossingen voor onze klanten te bedenken. Het spreekt voor zich dat iedere klant voor ons even belangrijk is.

Contact gegevens

Certificaten

VACO gecertificeerd ISO9001 gecertificeerd

Copyright © 2010 Profile Tyrecenter Rinus Roon, alle rechten voorbehouden

Website gerealiseerd door ArtSites Internetdiensten