Een ijskkkkoude airco: nu 20% korting

Een ijskkkkoude airco: nu 20% korting

Het is de afgelopen weken flink warm geweest in Nederland. Het is dan ook niet voor niets dat de airco’s en ventilatoren niet zijn aan te slepen. Het gaat dan voornamelijk voor verkoelende apparaten voor thuis, maar vergeet ook de temperatuur in de auto niet! De deskundigen verwachten dat de zomer van 2020 weleens de heetste zomer ooit kan worden. Dan is een goedwerkende airco in de auto minstens even belangrijk! Bij Profile Car & Tyreservice profiteer je nu van 20% korting op airco onderhoud.

Waarom is een goed werkende airco belangrijk?

  • Een goed werkende airco zorgt voor de juiste temperatuur en regelt de luchtvochtigheid
  • De airco voorkomt dat ruiten beslaan
  • Een goed werkende airco voorkomt een onprettige geur in je auto
  • Het interieurfilter dat onderdeel is van het aircosysteem houdt verontreinigde lucht tegen

Airco geurbehandeling

Heb je last van een muffe geur die wordt verspreid wanneer je de airco aanzet in je auto? Die wordt veroorzaakt door bacteriën en schimmels die zich nestelen in de verdamper. Voor een frisse geur kun je een airco geurbehandeling laten uitvoeren. Het reinigingsmiddel doodt bacteriën en ander micro organismen en de groei van nieuwe wordt vertraagd. Het is dus wel zo fijn dat dit is inbegrepen bij het airco-onderhoud.

Airco bijvullen

Wanneer blijkt dat de airconditioning niet meer goed werkt, is het vaak nodig je airco bij te vullen met koudemiddel. Je verliest tot wel 10% koudemiddel per jaar, regelmatig bijvullen is daarom van groot belang.

Je aircosysteem blijft in goede conditie

  • Je voorkomt dure reparaties
  • Direct koudere lucht uit de airconditioning
  • Een aangename temperatuur in het voertuig in zowel de zomer- als winterperiode
  • Betere luchtvochtigheid
  • Gaat het beslaan van autoruiten tegen
  • Je voorkomt dat bacteriën zich nestelen in je aircosysteem

Een extra voordeel voor de club!

Omdat ook de verenigingen het in deze periode moeilijk hebben, hebben we juist nu een actie opgezet waar onze sponsorpashouders ook wat aan hebben. Naast dat je nu 20% op Airco onderhoud bespaart, steun je hiermee ook jouw vereniging! Want maar liefst 5% van het factuurbedrag is voor de clubkas van ‘uw cluppie’.

Profiteer van deze actie en plan direct een afspraak in bij ons op locatie in Zierikzee of Middelharnis. De airco check voeren wij snel en vakkundig uit in 60 minuten

 

ℹ️ Deze actie is geldig t/m 30 juni 2020.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, unieke acties en aanbiedingen.