Diensten ABC

Onze diensten

Profile Car & Tyreservice Rinus Roon biedt u een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, zodat u nooit te veel betaalt. U kunt bij ons terecht voor zomerbanden en winterbanden, auto-onderhoud voor alle merken, APK, onderhoud van landbouwvoertuigen en nog veel meer. Lees het in onderstaand diensten-abc.

Snel naar: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |

Met de 4-seizoenenband of all season-band kunt u het hele jaar door. Door de profielopbouw en materiaalsamenstelling levert de band goede prestaties onder alle weersomstandigheden. In 4 Seizoenenbanden worden de beste kenmerken van zomerbanden en winterbanden gecombineerd.

Uw heeft al een complete APK-keuring bij Profile Car- & Tyrecenter Rinus Roon vanaf € 33,95. Deze prijs is inclusief de afmeldkosten en milieumeting. Als er reparaties nodig zijn bespreken wij dit altijd met u, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan!

Via onze website plant u heel eenvoudig direct uw afspraak bij onze vestigingen in Zierikzee of Middelharnis.

Per jaar verliest uw auto tot wel tien procent koudemiddel. Bij te weinig koudemiddel werkt uw airco niet meer goed, schimmels en bacteriën kunnen zich nestelen en het aircosysteem kan zelfs kapot gaan. Belangrijk dus om dit jaarlijks te controleren! Plan vandaag nog een afspraak voor een aircocheck.

Wij voeren onderhoud uit voor elk automerk. Uw voertuig krijgt van ons de aandacht die het verdient. Wij werken dan ook niet met een standaardformulier, maar onderhouden uw voertuig specifiek op merk en type. Het juiste onderhoud op de juiste momenten.

Uw autobanden zijn het enige contact met de weg. De profieldiepte van uw banden is dan ook van groot belang voor een goede grip op de weg. Wij zorgen dat u veilig op weg kan, in alle weersomstandigheden. U bent bij Profile Car- & Tyrecenter Rinus Roon aan het juiste adres voor zomerbanden, 4-seizoenenbanden en winterbanden.

U kunt bij ons ook terecht voor het wisselen van winter- naar zomerbanden of andersom. Ook demontage, balanceren en montage nemen wij voor onze rekening. Vraag naar onze tarieven voor bandenopslag. Een bandenwissel neemt een half uur tot een uur in beslag. Uiteraard kunnen wij deze combineren met een onderhoudsbeurt of APK-keuring.

Tijdens een grote onderhoudsbeurt lopen wij uw auto na op meer dan negentig onderhoudspunten. Tevens voeren wij een gratis APK-keuring t.w.v. € 33,95 uit.

Wij voeren de grote beurt voor alle merken en modellen uit. Als richtlijn adviseren wij een kleine beurt na één jaar of na 15.000 kilometer, een grote beurt is na 2 jaar of na 30.000 kilometer aan te raden.

Tijdens de kleine onderhoudsbeurt controleert onze expert uw auto op ruim 25 belangrijke functies. Tevens vullen wij alle vloeistoffen bij. De kleine beurt kunt u zien als preventie. Door goed en regelmatig onderhoud voorkomt u dat u onverhoopt dure reparaties uit moet voeren.

Voor een deskundig advies over landbouwbanden is Profile Car- & Tyrecenter Rinus Roon het juiste adres. Dit dankzij de uitgebreide kennis van en jarenlange ervaring met specifieke problemen waarmee de landbouwmechanisatie te kampen heeft. Denk aan problemen zoals tractie, de berekening van de juiste voorloop, de levensduur en structuurbederf.

Profile is merkonafhankelijk. Op deze manier bent u verzekerd van het beste advies op maat. Onze mensen weten alles van personen- en bestelwagen- en landbouwbanden. Hyperspecialisten dus!

Met goed en regelmatig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Profile Car- & Tyrecenter Rinus Roon in Zierikzee en Middelharnis is uw partner voor al uw onderhoud: van reguliere onderhoudsbeurten tot merkonderhoud. Altijd tegen een scherp tarief en vakkundig uitgevoerd.

Nederlanders leggen per jaar gezamenlijk 140 miljard kilometer af. Een kwart daarvan is zakelijk verkeer. Ook voor reparatie, onderhoud en banden voor leaseauto’s bent u bij ons aan het juiste adres. Profile Zakelijk bestaat o.a. uit: haal- en brengservice bij reparatie en onderhoud, scherpe, transparante tarieven en landelijke afspraken, een gereinigde auto na onderhoud, behoud van fabrieksgarantie en uitgebreide rapportages op maat.

Als uw auto kapot gaat, is dat erg vervelend. Profile Car- & Tyrecenter Rinus Roon helpt u snel weer op weg, tegen een eerlijke prijs. Bij Profile werken ervaren monteurs, die naast regulier auto-onderhoud ook veel ervaring hebben met allerlei soorten reparaties en storingen.

Blijkt tijdens een onderhoudsbeurt dat er een onderdeel gerepareerd moet worden? Of loopt u zelf tegen een defect aan? Als blijkt dat we een reparatie moeten uitvoeren, hebben we vooraf contact met u over de prijs. U komt bij ons nooit voor verrassingen te staan. Of het nu gaat om het vervangen van uw remmen of uw distributieriem, bij Profile bent u aan het juiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in banden, velgen en accu’s/batterijen voor de bedrijfswagensector. Via Profile EuroService beschikt u 24 uur per dag, 7 dagen per week over bandenservice door heel Europa. Als marktleider op het gebied van vrachtwagenbandenservice in de Benelux kunt u op Profile Tyrecenter rekenen!

Als fleetowner wilt u zekerheid én vrijheid. Profile Car- & Tyrecenter Rinus Roon biedt op maat gemaakte bandencontracten waarin aanschaf en service zijn vastgelegd. Wij zijn geheel merkonafhankelijk. Hierdoor bent u verzekerd van een eerlijk en open advies. Uitgaand van het type transport en de as-positie leveren we u de best presterende band tegen de laagst mogelijke kilometerkostprijs. U kunt kiezen uit diverse contractsvormen zodat u dienstverlening en financiering kunt vastleggen zoals u dat wilt.

U kunt bij ons terecht voor het grootste aanbod lichtmetalen en stalen velgen van Nederland. U krijgt bij ons altijd passend advies voor 15 inch-velgen, 18 inch-velgen, winterbanden met velgen, wieldoppen, wielbouten, wielmoeren of velgsloten.

Wij raden het rijden op winterbanden aan bij temperaturen onder de 7°C. De maanden oktober t/m maart zijn daarom de maanden waarin het raadzaam is om op winterbanden te rijden. Dankzij het speciale profiel en de rubbersamenstelling van winterbanden heeft u meer grip op de weg en is uw remweg een stuk korter.

In de zomer door blijven rijden op winterbanden is geen goed idee. Door het zachte rubber van de winterband wordt de remweg van uw auto bij een hogere temperatuur langer, waardoor de kans op ongelukken toeneemt. Bij een temperatuur van 15°C en een snelheid van 50 km/uur is de remweg al zo’n 20% langer bij winterbanden dan bij zomerbanden.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, unieke acties en aanbiedingen.