Filiaalmanager Henk Hogeweg is servicegericht

Filiaalmanager Henk Hogeweg is servicegericht

Bezoekers van de Profilevestiging in Middelharnis kunnen niet om Henk Hogeweg heen. Hij is sinds mei 2020 filiaalmanager en geniet van het intensieve contact met klanten en collega’s. “Ik ben van nature heel servicegericht ingesteld en voel me als een vis in het water bij de persoonlijke aanpak en informele sfeer in onze vestiging”, stelt Henk.

Plannen bijgesteld

De 55-jarige inwoner van Borsele rijdt dagelijks met veel plezier naar zijn werk op Goeree-Overflakkee. “Vanuit mijn vorige job bij Profile in Terneuzen was ik reeds vertrouwd met de bedrijfsformule. Dit voorjaar zou ik met mijn vrouw richting haar geboortestreek in de buurt van Arnhem verhuizen en daar dus ook gaan werken. Gelukkig hadden we eerst een proefperiode afgesproken en ons huis in Zeeland aangehouden, want de functie bij een regionale autodealer die mij was aangeboden bleek helemaal niet bij mij te passen. Toen ik op de site van Profile Zierikzee en Middelharnis zag dat men een filiaalmanager zocht heb ik gelijk gesolliciteerd. En daar heb ik geen moment spijt van gehad”, aldus Henk.

Commerciële duizendpoot

Hij noemt zichzelf geen techneut maar meer een commerciële en organisatorische duizendpoot. “Ik ben praktisch ingesteld en denk graag oplossingsgericht. Die kwaliteiten komen in ons filiaal prima van pas. Als het nodig is spring ik even bij om onze monteurs en bandenspecialisten een handje te helpen, maar de hoofdmoot van mijn werk is het onderhouden van contacten met klanten en leveranciers. Je kunt mij wel een echte aftersalesspecialist noemen. Of nog beter, een commerciële teamplayer”, zegt Henk met een tevreden glimlach.

Bekijk onze andere blogs en acties

Nieuws

Banden sipen: wat is het en wat zijn de voordelen?

Lees meer

Nieuws

Profile pechhulpservice biedt uitkomst voor zakelijke klanten

Lees meer

Nieuws

Landbouwbanden (de)monteren is een vak apart

Lees meer

Nieuws

Het meest complete autobedrijf in Zeeland

Lees meer

Nieuws

Rijden op winterbanden in de zomer: een slecht idee!

Lees meer

Nieuws

Bij Profile krijgt je auto voor de vakantie extra aandacht

Lees meer

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, unieke acties en aanbiedingen.