DBS Tyremanagement group b.v. neemt Profile Zierikzee en Middelharnis over en breidt specialisme uit met landbouwbanden. Bekijk het persbericht

Het meest complete autobedrijf in Zeeland

Het meest complete autobedrijf in Zeeland

Je hebt in de provincie Zeeland natuurlijk talloze autobedrijven, maar weinig autobedrijven in Zeeland zijn in hun serviceverlening net zo uitgebreid als autobedrijf Profile in Zierikzee en Middelharnis. Naast het complete onderhoud, inclusief APK, voor zowel personenauto’s als lichte bedrijfswagens, zijn wij bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in bandenservice en wieluitlijning. Ook kunnen onze klanten gebruikmaken van de pechhulpservice. Zeker als je ergens in Zeeland op het platteland met autopech staat is het fijn als de pechservice van Profile snel te hulp kan schieten.

Laagdrempelig en servicegericht autobedrijf in Zeeland

Zelf staan wij er niet zo bij stil, maar uit reacties van klanten blijkt dat zij steeds weer aangenaam verrast zijn over de zeer uitgebreide service en dienstverlening in onze garagebedrijven in Zierikzee en Middelharnis. Wij staan immers al jarenlang bekend als een lokaal en regionaal betrokken autogarage waar je heel makkelijk binnenloopt, waar je altijd kunt rekenen op een eerlijk en deskundig advies en waar je blindelings kunt vertrouwen op het vakmanschap en de professionele kwaliteiten van de automonteurs, bandenspecialisten en APK-keurmeesters.

Alles voor tevreden klanten

Juist dat informele en laagdrempelige koesteren wij bij autobedrijf Profile in Zeeland. Hoe fijn is het niet dat je als klant jouw vraag direct aan de juiste persoon kunt stellen en zonder omweg direct een afspraak voor onderhoud, reparatie of APK in kunt plannen. Wij maken het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk en ook de medewerkers in onze autobedrijven vinden het fijn om zelf contact met de klanten te hebben. Korte lijnen en snel schakelen, dat zijn sterke punten waar wij trots op zijn. Dat geldt overigens ook voor de transparantie waarmee wij werken. Zo zullen wij nooit auto-onderdelen vervangen of reparaties uitvoeren zonder dat wij daar vooraf goede prijsafspraken met onze klanten over gemaakt hebben. Ook dat vinden wij bij het meest complete autobedrijf in Zeeland niet meer dan vanzelfsprekend.

Bandenexpert en uitlijnspecialist

Binnen de complete service van onze autobedrijven staan wij op Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee bekend als dé bandenexpert en uitlijnspecialist bij uitstek. In onze filialen in Middelharnis en Zierikzee hebben wij een groot assortiment autobanden van alle bekende merken op voorraad. Ook beschikken wij op beide locaties over de modernste apparatuur voor het monteren en balanceren van banden en het controleren en waar nodig corrigeren van de wieluitlijning.

Veel meer dan een autobedrijf in Zeeland

Ben je als particuliere of zakelijke autobezitter woonachtig in Zeeland of op de Zuid-Hollandse eilanden en zoek je een autobedrijf dichtbij huis waar je voor het complete onderhoud terecht kunt? Kom dan zeker langs bij onze Profile vestiging in Zierikzee of Middelharnis of plan snel en eenvoudig online een afspraak. Wij laten je graag ervaren dat wij veel meer zijn dan zomaar een willekeurig autobedrijf.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, unieke acties en aanbiedingen.