Uitbreiding commercieel team: maak kennis met Niels en Richard

Uitbreiding commercieel team: maak kennis met Niels en Richard

Profile Middelharnis en Zierikzee is een moderne en dynamische organisatie waar veel aandacht wordt besteed aan een gedegen en vakkundig advies voor onze zakelijke en particuliere klanten. Voor het inventariseren van de concrete klantbehoeften en dat omzetten naar pasklare oplossingen hebben wij ons commerciële team voor de sectoren Landbouw en Transport onlangs uitgebreid met 2 nieuwe buitendienstmedewerkers. Wij stellen onze nieuwe collega’s en uw nieuwe aanspreekpunten graag aan u voor.

Niels Lieferink
Voor de 34-jarige Niels Lieferink uit Hellevoetsluis bij Profile Middelharnis begon deed hij de nodige commerciële ervaring op bij andere bedrijven en op de boerderij van z’n opa . “Mijn passie is het persoonlijke contact met klanten om samen te kijken hoe we tot de beste oplossing kunnen komen. Ik voel me als technisch en commercieel productspecialist dan ook meer adviseur dan verkoper”, stelt Niels. Hij richt zich vanuit zijn nieuwe functie op het leggen en onderhouden van contacten met de agrarische en industriële sector in zuidwest Nederland. “Je merkt gewoon dat Profile Middelharnis en Zierikzee al een hele goede naam heeft in het werkgebied op het gebied van onderhoud en service en als bandenspecialist. Het is voor mij nu de uitdaging om die goede naam en ons hoge serviceniveau nog beter onder de aandacht te brengen van onze doelgroep.”

Wilt u kennismaken met Niels? Bel hem via 06-52546289 of mail naar niels@rinusroon.nl.

Richard de Witte
Als boerenzoon kreeg Richard de Witte uit Stellendam het werken met landbouwmechanisatie met de paplepel ingegoten. Na een opleiding in de transport en logistiek ging hij aan het werk bij een bedrijf dat actief was in grondverzet, loonwerk en transport. “Ik heb met alle facetten uit deze branches te maken gehad en daar doe ik in mijn nieuwe functie mijn voordeel mee”, stelt de 29-jarige Richard. Hij is deze zomer als technisch en commercieel productspecialist voor de sectoren Transport, Logistiek en Personenvervoer aan de slag gegaan voor Profile Middelharnis en Zierikzee. “Dat is een mond vol, maar mijn job houdt simpelweg in dat ik me als buitendienstmedewerker inzet om de vertaalslag te maken van klantbehoefte naar klantgerichte oplossingen. Het is voor mij een prachtige uitdaging om een gerenommeerd bedrijf als Profile Middelharnis en Zierikzee te mogen vertegenwoordigen.” Het werkgebied van Richard strekt zich uit over Schouwen-Duiveland, Goeree-Overflakkee en de regio Rotterdam-Dordrecht.

Wilt u kennismaken met Richard? Bel hem via 06-29607271 of mail naar richard@rinusroon.nl.

Niels links, Richard rechts

Bekijk onze andere blogs en acties

Actie

APK slechts €20,- voor sponsorpashouders

Lees meer

Nieuws

Hoe kun je bodemverdichting beperken?

Lees meer

Nieuws

Wij beantwoorden 5 veel gestelde vragen over de sponsorpas

Lees meer

Nieuws

Je auto te lang stilgestaan? Zo voorkom je autopech!

Lees meer

Nieuws

Filiaalmanager Henk Hogeweg is servicegericht

Lees meer

Nieuws

Uitbreiding commercieel team: maak kennis met Niels en Richard

Lees meer

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, unieke acties en aanbiedingen.