Zakelijk onderhoud bij Profile in Zierikzee en Middelharnis

Zakelijk onderhoud bij Profile in Zierikzee en Middelharnis

Bij Profile Car & Tyreservice Rinus Roon kunt u als leaserijder van LeasePlan naast een bandenwissel in onze vestigingen in Zierikzee en Middelharnis ook terecht voor de onderhoudsbeurt aan uw leaseauto. Ervaar gemak, comfort en transparantie.

Gemak

Bij Profile Car & Tyreservice Rinus Roon kunt u snel terecht voor zakelijk onderhoud en plant u uw afspraak makkelijk online. De combinatie bandenwissel met een onderhoudsbeurt is bij ons mogelijk.

Comfort

U kunt eenvoudig doorwerken op onze vestigingen in Zierikzee en Middelharnis. Koffie en wifi zijn vanzelfsprekend. Indien gewenst bieden wij gratis vervangend vervoer of haal- en brengservice, inclusief reiniging van uw leaseauto.

Transparantie

Een kleine- of grote onderhoudsbeurt, daar is niets geheimzinnigs aan. Tenminste, dat vinden wij. Daarom ontvangt u van ons altijd een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden. Eventueel aangevuld met foto’s van vervangen of gerepareerde onderdelen. Wij werken volgens de richtlijnen de fabrikant; hiermee behoudt uw leaseauto de fabrieksgarantie.

LeasePlan Premium+ Partner

Profile Car & Tyreservice is op basis van haar beoordeling op kwaliteit en zakelijk onderhoud, door LeasePlan aangewezen als Premium+ Partner en wordt daarom door LeasePlan aanbevolen.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, unieke acties en aanbiedingen.