DBS Tyremanagement group b.v. neemt Profile Zierikzee en Middelharnis over en breidt specialisme uit met landbouwbanden. Bekijk het persbericht

Over ons

Profile Car & Tyreservice Zierikzee en Middelharnis levert banden in alle merken, maten en soorten. Wij hebben een zeer diverse voorraad. Als het toch een keer voorkomt dat een band niet in het magazijn ligt, is dat binnen 1 à 2 werkdagen te regelen.

Profile Car & Tyreservice

Profile is merkonafhankelijk. Op deze manier bent u verzekerd van het beste advies op maat. Onze mensen weten alles van personen- en bestelwagen- en landbouwbanden. Hyperspecialisten dus!

In onze werkplaats hebben wij de beschikking over de beste en modernste apparatuur. Zo kunnen wij banden tot op de gram uitbalanceren, met stikstof vullen of wielen tot op de graad nauwkeuring uitlijnen. Een meerwaarde voor uw auto, bestelwagen of landbouwvoertuig en een veilig gevoel voor u!

Wat wij nog veel belangrijker vinden zijn de mensen die met deze moderne apparatuur werken. Onze medewerkers zitten veelal al jaren in het vak, hebben een oprechte passie voor hun vak, zijn klantvriendelijk en goed opgeleid. Kortom: échte vakidioten!

In onze vestigingen in Zierikzee en Middelharnis kunt u terecht voor service, onderhoud en APK voor auto’s, en pechservice, banden, wielen en uitlijnen voor truck en landbouwmachines .


Profile Zierikzee

Ontzorgen is ons toverwoord. Die lijn trekken wij in onze beide vestigingen door. U kunt bij onze vestiging in Zierikzee voor het complete onderhoud van alle merken en […]

Lees meer Bel nu: 0111 417 040

Profile Middelharnis

Bij onze vestiging in Middelharnis voor het complete onderhoud van alle merken en modellen terecht. Voor kleine reparaties kunt u zonder afspraak bij ons terecht. Grotere […]

Lees meer Bel nu: 0187 483 954

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, unieke acties en aanbiedingen.