“De flexibele service bij Profile Tyrecenter Rinus Roon is buitengewoon”

“De flexibele service bij Profile Tyrecenter Rinus Roon is buitengewoon”

Als expert op het gebied van vrachtwagenbandenservice in de Benelux kan men rekenen op Profile Tyrecenter Rinus Roon. Sjaak van der Jagt, transportmanager bij het groeiende Comgoed uit Dirksland, kan dit zeker beamen en deelt zijn ervaringen graag.

Al jaren een persoonlijke band
Voor het ontstaan van een samenwerking tussen Profile Tyrecenter Rinus Roon en Comgoed moeten we minstens 25 jaar terug in de tijd. Comgoed-directeur van der Paauw kende Rinus Roon persoonlijk. Toen er nieuwe wagens besteld werden voor Comgoed, werd dan ook Rinus Roon om advies gevraagd met betrekking tot het type banden. “Dit is nog van ver voor mijn tijd hoor, ik weet niet beter dan dat we samenwerken met Rinus Roon.” aldus Sjaak van der Jagt, actief bij Comgoed als transportmanager sinds augustus 2017.

Banden gaan de gehele Benelux door
Comgoed richt zich op compost, biomassa, grond-reststoffen en sinds dit jaar ook op champost. Sjaak van der Jagt licht toe: “Er rijden 18 wagens rond door heel Nederland en voor de tak Biomassa zelfs door de gehele Benelux én Duitsland. De 5 containerwagens en 13 walking-floors zijn met betrekking tot banden allemaal in onderhoud bij Rinus Roon.”

Dat schept een ‘band’
Sjaak is vooral te spreken over de snelle en flexibele service als er pech onderweg is. “Wanneer een wagen van ons met pech langs de weg staat bel ik en dan weet ik dat het geregeld gaat worden. Alles gaat via Frans, maar uiteraard gaan de credits ook naar zijn mensen. Zij zoeken -met hun expertise- in het netwerk de beste en meest dichtstbijzijnde servicelocatie om de service op een vestiging of op locatie te laten uitvoeren. Uit kostenoverwegingen wordt ook altijd geprobeerd om service op een vestiging uit te laten voeren.” Hiermee doelt Sjaak op de Profile EuroService die 24 uur per dag, 7 dagen per week bandenservice beschikbaar maakt door heel Europa. “De flexibiliteit van deze service is buitengewoon, het kan altijd en komt nooit ongelegen!” aldus de zeer lovende Sjaak.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, unieke acties en aanbiedingen.