“Een goede mentaliteit met duurzame oplossingen.”

“Een goede mentaliteit met duurzame oplossingen.”

Peter Hart hoefde 25 jaar geleden niet verder te zoeken dan de grenzen van ‘zijn’ Schouwen-Duiveland. Hij zocht namens Hart Internationaal Transport naar een geschikte partner voor de levering en het onderhoud van banden. En zo kwam hij destijds in gesprek met Rinus Roon, die hem tot op de dag van vandaag compleet ontzorgt op het gebied van banden voor zijn gehele wagenpark.

De perfecte partner dicht bij huis
“Zo’n 25 jaar geleden zochten we een specialist voor het vervangen en onderhouden van onze banden. Rinus Roon was de enige op het eiland die dit kon verzorgen en zodoende kwamen we in contact. We kwamen erachter dat de perfecte partner dicht bij huis was” aldus Peter Hart die, samen met zijn vrouw Elly, het transportbedrijf heeft gevestigd in Burgh-Haamstede. Hij kwam in contact met Rinus Roon en tot op de dag van vandaag wordt het transportbedrijf compleet ontzorgt door Profile Car & Tyreservice Rinus Roon uit Zierikzee.

Door heel Nederland en daarbuiten
Hart Internationaal Transport richt zich volledig op de transport van zeecontainers. Vanuit Burgh-Haamstede gaan er 14 trekkers en 21 trailers van Hart Internationaal Transport door heel Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. “Zo nu en dan rijden we ook naar andere landen, zo mochten we onlangs naar Italië” vult Peter trots aan. In januari bestaat het bedrijf 28 jaar. Van die 28 jaren zijn er dus al zo’n 25 met Rinus Roon als bandenpartner voor het gehele wagenpark.

Weggooien van banden? Welnee!
Peter heeft voornamelijk contact met bandenmonteurs Panos en Nino: “Wanneer ik Panos of Nino bel weet ik dat ik mijn problemen kan bespreken en dat deze snel worden verholpen. Ze beschikken over een mentaliteit die bij ons past en lossen problemen op een duurzame wijze op.” Vooral de transparantie en het zoeken naar duurzame oplossingen maakt Profile Car & Tyreservice Rinus Roon volgens Peter uniek: “Waar andere bedrijven versleten banden direct weggooien, denken ze bij Rinus Roon aan herstellen en repareren. Net zo makkelijk als dat ze ons op een transparante wijze in contact brengen met de leveranciers van banden. Dat is onderscheidend.”

 

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, unieke acties en aanbiedingen.