Trucker André in ’t Veld is blij met Profile Euroservice

Trucker André in ’t Veld is blij met Profile Euroservice

“Door de prima service van de monteurs van Profile Rinus Roon heb ik er gelukkig zelf nog nooit echt gebruik van hoeven maken. Maar het voelt wel comfortabel dat wij met onze Scania vrachtwagens een beroep kunnen doen op de Profile Euroservice”, stelt transportondernemer André in ’t Veld.

Topservice

Zijn transportbedrijf is sinds 2002 gevestigd in Zierikzee. André: “Vanaf dag 1 laat ik de vrachtwagens van mijn bedrijf bij de lokale Profile-vestiging onderhouden. Zelf rijd ik in een Scania R450, een bakwagen met een kraan die een reikwijdte van maar liefst 34 meter heeft. De chauffeur die ik in dienst heb heeft een Scania R580 trekker met dieplader. Wij rijden voornamelijk voor vaste opdrachtgevers die actief zijn in de bouw, industrie en offshore. Ons werkgebied bestrijkt de hele Benelux.”

 

Preventief onderhoud

Bij A. in ’t Veld Transport staan bedrijfszekerheid en veiligheid altijd voorop. André kiest om die reden naar eigen zeggen altijd voor banden van A-merken, zoals Michelin, Goodyear en Dunlop. “Die zijn in aanschaf weliswaar iets duurder, maar ze gaan ook aanzienlijk langer mee dan de goedkopere banden. Bovendien merk jet het verschil ook aan de wegligging en het rijcomfort. Om pech onderweg zoveel mogelijk uit te sluiten rijd ik de banden ook nooit helemaal op. Je kunt wel tot het gaatje gaan, maar als je daardoor met een klapband onderweg komt te staan ben je veel verder van huis. Vandaar dat ik als trucker en ondernemer liever kies voor de veiligheid van preventief onderhoud. Bij Profile in Zierikzee voelen ze dat feilloos aan en ik word daar altijd snel en vakkundig geholpen. Echt grote klasse!”

 

Profile Euroservice

Euroservicelijn

Hoewel hij er zelf nog nooit een beroep op heeft moeten doen, is de ervaren trucker ui Zierikzee zich wel goed bewust van alle voordelen die de Profile Euroservice biedt. “Waar je in Europa ook met pech komt te staan, je belt naar je vertrouwde Profile vestiging of met het centrale hulpnummer en zij zorgen dar er zo snel mogelijk pechhulp ter plaatse is. Daarbij kan Profile terugvallen op een groot Europees netwerk met professionele servicepartners. Of ze repareren je truck of bedrijfswagen ter plaatse of ze slepen hem naar het dichtstbijzijnde servicepunt. Je bent er met de Profile Euroservice in ieder geval van verzekerd dat je weer zo snel mogelijk je weg kunt vervolgen. Dat is iets waar ik als beroepschauffeur en zelfstandig ondernemer blij van word”, besluit André.

Bekijk onze andere blogs en acties

Nieuws

Kies de beste landbouwband voor het voorjaarsland

Lees meer

Actie

Bandenwissel met 20% korting voor sponsorpashouders

Lees meer

Nieuws

De oorzaken en gevolgen van schade aan truckbanden

Lees meer

Actie

APK slechts €20,- voor sponsorpashouders

Lees meer

Nieuws

Hoe kun je bodemverdichting beperken?

Lees meer

Nieuws

Wij beantwoorden 5 veel gestelde vragen over de sponsorpas

Lees meer

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, unieke acties en aanbiedingen.