Goede autobanden: onmisbaar voor uw veiligheid

Kies voor goede autobanden

Uw autobanden zijn het enige contact met de weg. De profieldiepte van uw banden is van groot belang voor een goede grip op de weg. Profile Car & Tyreservice zorgt dat u veilig op weg kan – in alle weersomstandigheden en tijdens alle seizoenen.

Gigantisch aanbod autobanden

Profile Car & Tyreservice Rinus Roon heeft een gigantisch aanbod aan autobanden in alle maten en van vrijwel alle merken. Denk aan 4-seizoenenbanden, zomerbanden, winterbanden, caravanbanden, motorbanden, bestelwagen banden, SUV banden en runflat banden. De meest voorkomende maten en merken leveren wij op voorraad. Daarnaast bestaat ons aanbod ook uit goede tweedehands banden, zo kunt u veilig en voordelig de weg op!

Veilig op weg met de juiste autobanden bij Profile

  • Kwalitatief goede banden voor ieder budget
  • Snelle en vakkundige montage
  • Het juiste profiel voor elk seizoen
  • Altijd de juiste bandenspanning
  • Scherpe pakketprijs voor bandenmontage
  • Lekke band? Kom langs zonder afspraak!

Vervang uw banden op tijd

De wettelijke minimale profieldiepte van uw autobanden is 1,6 mm. Voor optimale veiligheid adviseren wij u om uw banden te laten vervangen bij 2 mm. Als u op winterbanden rijdt raden wij aan om met minimaal 4 mm profieldiepte te rijden.

Afspraak maken bandenwissel

Bent u toe aan nieuwe banden? Plan online een afspraak voor een bandenwissel. In een half uur tot een uur voorzien we uw auto van nieuwe banden. En heeft uw auto een onderhoudsbeurt of APK-keuring nodig? Dan kunnen we deze combineren met uw bandenwissel.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, unieke acties en aanbiedingen.