DBS Tyremanagement group b.v. neemt Profile Zierikzee en Middelharnis over en breidt specialisme uit met landbouwbanden. Bekijk het persbericht

Trekhaakcentrum Zierikzee en Middelharnis

Trekhaak laten monteren

Op zoek naar een trekhaak met montage in de regio Zierikzee of Middelharnis? Dan bent u bij Profile Rinus Roon aan het juiste adres. Als partner van Trekhaakcentrum leveren en monteren wij vakkundig elke trekhaak. Alle trekhaken kunnen wij uit voorraad leveren en zijn geschikt voor caravans, fietsendragers en aanhangwagens.

Trekhaakcentrum, de specialist voor advies, levering en montage.

Binnenkort op vakantie en nog geen trekhaak op uw auto? Trekhaakcentrum monteert al meer dan 15 jaar trekhaken aan auto’s, bedrijfsauto’s en campers. Of u nu een trekhaak oplossing zoekt voor een fietsendrager, aanhanger of caravan, u kunt hiervoor terecht bij onze vestigingen in Zierikzee of Middelharnis.

Soorten trekhaken

Trekhaken zijn er in vele soorten en maten. Bij de aankoop van een trekhaak heeft u de keuze tussen een vast of een afneembaar systeem. Voor sommige auto’s is een derde oplossing mogelijk: een wegklapbaar systeem.

  • Vaste trekhaak
  • Afneembaar systeem
  • Wegklapbare trekhaak

Vaste trekhaak

Een vaste trekhaak is het meest voorkomende systeem. Het is de eenvoudigste en goedkoopste oplossing en wordt vaak gekozen als de trekhaak intensief wordt gebruikt. Bij een vaste trekhaak is de kogelstang vast met het frame verbonden, hierdoor is de trekhaak altijd zichtbaar.

Afneembare trekhaak

Optisch gezien is een afneembaar systeem het mooist. In de meeste gevallen valt de trekhaak volledig weg achter de bumper. Als de trekhaak niet in gebruik is ziet u er dus niets van. In sommige gevallen is een afneembaar systeem noodzakelijk omdat bijvoorbeeld de kogel van de trekhaak voor de kentekenplaat komt, wat wettelijk gezien niet toegestaan is. Het kan ook zijn dat de parkeersensoren, indien aanwezig, de kogel van de trekhaak zien als een obstakel. De functionaliteit van dit systeem wordt dan verloren als een vaste trekhaak wordt gemonteerd.

Wegklapbare trekhaak

De wegklapbare trekhaken worden voornamelijk geleverd en gemonteerd aan auto’s uit het hogere segment. Ze zijn dan ook niet op alle auto’s te monteren. Bij een wegklapbare trekhaak blijft de kogelstang altijd aan de auto verbonden. U kunt deze echter onder uw auto wegdraaien.

Zowel de vaste als de afneembare trekhaken zijn zeer gebruiksvriendelijk en daardoor te gebruiken door jong en oud.

  • Binnen 1 dag gemonteerd
  • All-inclusive prijs zonder verrassingen
  • Deskundig advies door professionals
  • Veiligheid & kwaliteit staan voorop

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, unieke acties en aanbiedingen.