DBS Tyremanagement group b.v. neemt Profile Zierikzee en Middelharnis over en breidt specialisme uit met landbouwbanden. Bekijk het persbericht

Voordelig auto onderhoud met behoud van garantie

Auto laten onderhouden

Of u nu een oude auto of een nieuwe auto rijdt: wij voeren al uw onderhoud vakkundig en voordelig uit. Maak direct online een afspraak voor een auto onderhoudsbeurt bij Profile Car & Tyreservice Rinus Roon in Zierikzee en Middelharnis.

Profile: partner voor al uw auto-onderhoud

  • Onderhoud voor alle merken en modellen
  • Onderhoud volgens het boekje: u behoudt uw garantie
  • Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf
  • Altijd gratis APK-keuring bij een grote onderhoudsbeurt

Vakkundig en veilig uw auto laten onderhouden

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het goed onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Profile Car & Tyreservice is uw partner voor al uw onderhoud: van reguliere onderhoudsbeurten tot merkonderhoud. Altijd tegen een scherp tarief en vakkundig uitgevoerd.

Wat een onderhoudsbeurt kost is afhankelijk van het soort onderhoud en het type en bouwjaar van uw auto. Bij Profile bent u verzekerd van een eerlijke en scherpe prijs voor onderhoud met behoud van uw fabrieksgarantie door gecertificeerde monteurs. Wij maken gebruik van OEM parts, hierdoor blijft fabrieksgarantie altijd geldig.

Grote beurt auto (met gratis APK-keuring)

Een grote onderhoudsbeurt geeft u een volledig inzicht in de technische staat van uw auto. Bij een grote beurt lopen wij uw auto na op meer dan 90 punten. Zo vervangen we filters en bougies, controleren we uw distributieriem, uw uitlaat en uw banden en vullen we alle vloeistoffen bij. Bovendien krijgt u bij onze grote onderhoudsbeurt een gratis APK-keuring. Zo kunt u weer een tijd veilig vooruit.

Kleine beurt auto

Voorkom verrassingen door regelmatig een kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Daarbij controleren wij uw auto op meer dan 25 onderdelen. We checken bijvoorbeeld de verlichting, banden, remblokken en uitlaatsysteem. Ook verversen we uw olie en ruitenvloeistof.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, unieke acties en aanbiedingen.