DBS Tyremanagement group b.v. neemt Profile Zierikzee en Middelharnis over en breidt specialisme uit met landbouwbanden. Bekijk het persbericht

Trekhaakcentrum.nl

Trekhaak inclusief montage

Bent u op zoek naar een trekhaak inclusief montage in de regio Zierikzee of Middelharnis? Dan bent u bij Trekhaakcentrum Zierikzee & Middelharnis aan het juiste adres voor een professionele trekhaakmontage tegen een aantrekkelijke prijs. Alle trekhaken kunnen wij uit voorraad leveren en zijn geschikt voor caravans, fietsendragers en aanhangwagens. Maak direct online uw afspraak!

Trekhaakcentrum.nl

  • Binnen 1 dag gemonteerd
  • All-inclusive prijs zonder verrassingen
  • Deskundig advies door professionals
  • Veiligheid & kwaliteit staan voorop
  • 71 vestigingen door heel Nederland

Onze trekhaak specialisten helpen u graag met het zoeken van de juiste trekhaak voor uw auto. Of u nu een trekhaak nodig heeft voor een ToyotaAudi of Mercedes, wij hebben altijd diverse merken trekhaken voor elke auto in ons assortiment. Deze trekhaken monteren we bij Trekhaakcentrum Middelharnis vakkundig en voor een zeer aantrekkelijke prijs.

 

1

Trekhaken in allerlei soorten en maten bij Trekhaakcentrum.nl

 Vaste trekhaak

en vaste trekhaak is het meest voorkomende systeem. Het is de eenvoudigste en goedkoopste oplossing en wordt vaak gekozen als de trekhaak intensief wordt gebruikt. Bij een vaste trekhaak is de kogelstang vast met het frame verbonden, hierdoor is de trekhaak altijd zichtbaar.

Afneembare trekhaak

Optisch gezien is een afneembaar systeem het mooist. In de meeste gevallen valt de trekhaak volledig weg achter de bumper. Als de trekhaak niet in gebruik is ziet u er dus niets van. In sommige gevallen is een afneembaar systeem noodzakelijk omdat bijvoorbeeld de kogel van de trekhaak voor de kentekenplaat komt, wat wettelijk gezien niet toegestaan is. Het kan ook zijn dat de parkeersensoren, indien aanwezig, de kogel van de trekhaak zien als een obstakel. De functionaliteit van dit systeem wordt dan verloren als een vaste trekhaak wordt gemonteerd.

Wegklapbare trekhaak

De wegklapbare trekhaken worden voornamelijk geleverd en gemonteerd aan auto’s uit het hogere segment. Ze zijn dan ook niet op alle auto’s te monteren. Bij een wegklapbare trekhaak blijft de kogelstang altijd aan de auto verbonden. U kunt deze echter onder uw auto wegdraaien.

Zowel de vaste als de afneembare trekhaken zijn zeer gebruiksvriendelijk en daardoor te gebruiken door jong en oud.Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, unieke acties en aanbiedingen.